Board 2004-2005

Utrechtse Studenten Basketball Federatie USBF
USBF Board 2004-2005

Naam: Coen Koppen
Functie: Voorzitter
Lid sinds: 2002
Leeftijd: 20
Studie: Geschiedenis

Hoi! Ik ben Coen Koppen nu voor het tweede en waarschijnlijk laatste jaar voorzitter van USBF. Ik ben 20 jaar, derdejaars student geschiedenis in de richting internationale betrekkingen en ik hoop dat het volgen van mijn studie ook dit jaar weer soepel te combineren valt met het bestuur van USBF. Mijn team de lords of the ring zijn aan het eind van vorig jaar gepromoveerd naar de subtop en ik hoop dat we ons in die poule kunnen handhaven met de versterking die we hebben gekregen. Vorig jaar was erg leuk en we gaan het dit jaar (nog) actiever aanpakken met het bestuur van de vereniging. Meer activiteiten, meer feest en lol.

USBF Board 2004-2005

Naam: Tim Veldhuis
Functie: Wedstrijdsecretaris
Lid sinds: 2002
Leeftijd: 22
Studie: Geschiedenis
Hobbies: Op de bank hangen en in het park liggen, zingen en gitaar spelen in mijn bandje, films kijken, en de planten vergeten water te geven.

Hallo! Ik ben een 22 jarige Tim Veldhuis woonachtig in het prachtige Lunetten. Naast basketballen op pleintjes en bij ‘Lords of the Ring’ houd ik me bezig met belangrijke zaken zoals op de bank hangen en in het park liggen, zingen en gitaar spelen in mijn bandje, films kijken, en de planten vergeten water te geven. O ja, ik doe al drie jaar pogingen tot het studeren van geschiedenis. Net als vorig jaar zal ik proberen alle wedstrijden in goeie banen te leiden en jullie te verblijden met leuke toernooitjes en dergelijken. O ja, ik speel in een bandje: hellolucy.

USBF Board 2004-2005

Naam: Amber Verstraten
Functie: Penningmeesteres
Lid sinds: 2002
Leeftijd: 22
Studie: Pscyhologie
Hobbies: Basketball, feesten, zingen, koken, reizen

Ola!! Dit jaar nogmaals een jaartje bestuur, maar nu als penningmeesteres! Voor de mensen die me nog niet kennen, hier wat feitjes over mezelf. Ik ben 22 en ga nu mijn derde jaar psychologie in. Naast studeren doe ik veel extra, de stad Utrecht bevalt me dan ook super! Basketballen doe ik niet alleen op maandagavond, maar ook bij onze grote concurrent, de SBU. Bij de SGS, mijn studievereniging, organiseer ik met de nachtjescie de feestjes en nachtjes. Hou verder ontzettend van flink feesten, ben dus bijna elke donderdag- en zaterdagavond ergens in de stad te vinden:! Verdere hobby’s; zingen, koken, reizen,….

USBF Board 2004-2005

Naam: Wilbert Huijskens
Functie: Activiteitencommissaris
Lid sinds: 2002
Leeftijd: 23
Studie: Sport en entertainment marketing
Hobbies: Basketball

Hey Hoi Hallo, Ik ben Wilbert Huijskens, 23 jaar en derde jaars sport en entertainment marketing student. Komend jaar speel ik voor het derde jaar basketbal bij USBF. Oorspronkelijk ben ik afkomstig uit het zonnig zuiden (Limburg) van het land, Maasbracht. Dat is een dorp onder de rook van Roermond. In Maasbracht speel ik nog steeds zo veel mogelijk competitie-wedstrijden bij heren 1 van TSM Allstars in de eerste klasse rayon. Voor komend jaar ben ik buiten basketballer bij USBF ook verantwoordelijk voor de diverse activiteiten die de vereniging gaat organiseren.

chevron-down